Què t'oferim?

La creacio d'aquest blog respon a la necessitat que tenen les famílies de conèixer les diferents etapes per les quals passen els nens, per a comprendre millor les pautes alimentàries i les exigències nutricionals de cada moment.




En les diferents seccions oferim, a nivell familiar, consells bàsics per realitzar una dieta saludable, així com per a realitzar pràctiques esportives que reverteixen en una millora de la nostra vida i del nostre cos.

Tot això considerant la família com l'espai on podem educar els nostres fills i filles per a que aprenguin hàbits de vida saludable.

domingo, 17 de mayo de 2009

L'alimentació no ho és tot. També necessitem exercici!

Tots els nens han de ser actius cada dia. Els nens petits ja ho són, només cal facilitar-los que ho continuïn sent.

En aquestes edats, la família és el principal referent. Divertiu-vos fent exercici tots plegats!

Les recomanacions que ha de tenir en compte la família són:


  • Feu-los caminar i pujar escales per als desplaçaments diaris, vosaltres també us en beneficiareu.


  • Quan trieu activitats extraescolars, procureu que siguin “físicament actives”, respectant les seves preferències si les tenen. No accepteu excuses per no anar-hi i si finalment l’activitat no agrada, substituïu-la per una altra més satisfactòria.


  • Quan planifiqueu els caps de setmana, dediqueu un temps a propostes “actives”, com per exemple: passejar, caminar, jugar a pilota, a fet i amagar, anar en bicicleta, buscar bolets o fer algun esport.


  • Procureu limitar el temps que passen davant la TV, consola o altres jocs sedentaris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario